Ασφαλίστε το χώρο σας, σιγουρευτείτε ποια άτομα έχουν πρόσβαση σε αυτόν.

Η Comelit έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ασφάλειας εισόδου, σχεδίασε και προσφέρει σε όλους εσάς τα νέα συστήματα αυτόματου ελέγχου πρόσβασης access control. Τα προϊόντα αυτά παράχθηκαν με στόχο την απόλυτη θωράκιση κοινόχρηστων εισόδων. Οι χρήστες μέσω των access control της Comelit μπορούν να ελέγχουν ποιος έχει πρόσβαση στο χώρο τους χρησιμοποιώντας ξεχωριστούς κωδικούς πρόσβασης ή ειδικά ηλεκτρονικά κλειδιά. Ένα πλήρες σύστημα που σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ηρεμία σε ένα χώρο που είναι πάντα ασφαλής και προστατευμένος. Επιλέγετε την ελευθερία να πηγαίνετε οπουδήποτε θέλετε ενώ κρατάτε τα πάντα υπό έλεγχο, όλη την ώρα και όπου κι αν βρίσκεστε.

Προσαρμοσμένη πρόσβαση, όποτε και όπως θέλετε.

Ένα σύστημα που σας προσφέρει την επιλογή να ανοίγει τη πόρτα σας μόνο σε συγκεκριμένους ανθρώπους, συγκεκριμένες περιοχές και καθορισμένες ώρες. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να καταγράψετε όλες τις λεπτομέρειες πρόσβασης (ημερομηνία και ώρα) έτσι ώστε να μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε τους ανθρώπους που έρχονται στο χώρο σας.
Τα fobs (ειδικοί αναγνώστες τύπου μπρελόκ ή κάρτα) διατίθενται σε διάφορα χρώματα, τα οποία αντιπροσωπεύουν έναν προσαρμοσμένο προγραμματισμό σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη. Αν χαθεί ένα κλειδί, μπορεί να απενεργοποιηθεί ώστε να διαγραφούν όλες οι λειτουργίες του.

Διαχειρίζεται τις εισόδους με απόλυτα ανεξάρτητο τρόπο, ανάλογα με το άτομο που προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση.

Διαχειρίζεται τα χρονοδιαγράμματα εισόδου και εξόδου.

Λειτουργεί είτε ως ανεξάρτητο σύστημα είτε συνδυαστικά με συγκεκριμένες μπουτονιέρες Comelit.

Ένα σύστημα για να ανοίξετε έναν κόσμο προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας.

Κάθε μέλος της οικογένειας έχει το δικό του κλειδί, όπως και ο κηπουρός, ο οποίος έχει μόνο πρόσβαση στις επιτρεπόμενες περιοχές.

Μπαμπάς Γιάννης.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που έχει πρόσβαση παντού.

 

Λουκάς.

Έχει πρόσβαση παντού εκτός από το γκαράζ και την αποθήκη (μέχρι να μεγαλώσει).

Giovanni ο κηπουρός.

Έχει πρόσβαση μόνο στο κήπο.

Αντώνης ο ελαιοχρωματιστής.

Έχει πρόσβαση μόνο σε χώρους που έχει δουλειά.