Λίγα λόγια για το εργοστάσιο Comelit

Η Comelit Group SpA ιδρύθηκε το 1956 στο Pergamo της Ιταλίας. Είναι ένα εργοστάσιο  που δραστηριοποιείται σε παγκόσμια κλίμακα και ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων θυροτηλεόρασης, κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, συναγερμού, οικιακού αυτοματισμού, ελέγχου πρόσβασης και πυροπροστασίας. Η Comelit έχει έναν ισχυρό διεθνή προσανατολισμό, που επενδύει στην ικανοποίηση των πελατών της σε όλο το κόσμο.

Το όραμα του εργοστασίου ήταν εξαρχής ανθρωποκεντρικό. Αυτή η ανθρωπιστική προσέγγιση είναι εμφανής στην εστίαση της βιομηχανίας τόσο στους εργαζομένους της και στην οργάνωση του εργασιακού περιβάλλοντος της όσο και στην ηθική που διέπουν τις σχέσεις της με τους προμηθευτές και τους διανομείς της. Κάθε προϊόν της Comelit εκφράζει το όραμα αυτό και εστιάζει στην κάλυψη τον αναγκών του εκάστοτε πελάτη της κάθε χώρας.

Η Comelit εξάγει σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο και, εκτός από την ιταλική έδρα της, έχει 15 υποκαταστήματα που βρίσκονται σε στρατηγικές θέσεις στις οποίες δραστηριοποιείται η βιομηχανία: από την Ευρώπη προς την Άπω Ανατολή, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Μέση Ανατολή. Χάρις σε αυτή τη διαρθρωτική δομή των πωλήσεων της  καταφέρνει να ενσωματώσει τη τεχνογνωσία της με γνώμονα πάντα τις ξεχωριστές απαιτήσεων της κάθε αγοράς.

Η Comelit έχει συνεχώς το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Η καινοτομία μέσω συνεχών επενδύσεων σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογία βρίσκει διέξοδο στο σχεδιασμό νέων λύσεων στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής, μεγιστοποιώντας την απλότητα και τη λειτουργικότητα των προϊόντων της.

Ταχύτητα

Ασφάλεια

Αξιοπιστία 

Λίγα λόγια για τη Telergo Comelit Hellas

Η εταιρεία TELERGO SECURITY Ε.Π.Ε., ξεκινώντας την ανοδική της πορεία στον Ελληνικό χώρο από το 1990, βραβεύτηκε επανειλημμένα από το Ιταλικό εργοστάσιο COMELIT για τη πρωτοποριακή της δράση και τις υψηλές πωλήσεις της.

Η TELERGO βρίσκεται στο χώρο των θυροτηλεοράσεων και της ασφάλειας προσφέροντας προηγμένη τεχνολογία κορυφαίου εργοστασίου της Ιταλίας Comelit. Διαθέτει Θυροτηλεοράσεις/ Θυροτηλέφωνα, Συναγερμούς, Κλειστά Κυκλώματα, Access Control, Κεντρική και Δορυφορική Κεραία αποκλειστικά ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!

Τα Πλεονεκτήματα μας είναι:

 • Η άμεση εξυπηρέτηση,
 • Η γρήγορη εγκατάσταση χωρίς μερεμέτια,
 • Η προηγμένη τεχνολογία,
 • Η συνεχής τεχνική υποστήριξη,
 • Οι καλές τιμές,
 • Πρωτοποριακή πολιτική,
 • Η διατήρηση προϊόντων παραδοσιακής τεχνολογίας για την υποστήριξη παλαιών πελατών αλλά και η πλήρης γκάμα προϊόντων νέας ψηφιακής τεχνολογίας,
 • Τα επαναστατικά προϊόντα ειδικών τεχνικών απαιτήσεων SIMPLEBUS2, COMELBUS, WIRELESS SYSTEM,
 • Το ξεχωριστό Ιταλικό design,
 • Η εργοστασιακή εγγύηση και
 • Η 24ωρη παρακολούθηση από τον κεντρικό σταθμό λήψεως σημάτων.

Όλα τα ανωτέρω μας εντάσσουν στις πρώτες θέσεις των εταιρειών στο χώρο της θυροτηλεόρασης, του συναγερμού , της ενδοεπικοινωνίας και της υψηλής τεχνολογίας.

Το δίκτυο TELERGO GROUP HELLAS εισάγει, διανέμει και υποστηρίζει αποκλειστικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο τα προϊόντα της COMELIT. Το εργοστάσιο αυτό είναι επιλεγμένο με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητος και τεχνολογίας. Το εξειδικευμένο προσωπικό της αναγνωρίζει τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά και τις πραγματοποιεί στον ελάχιστο δυνατό χρόνο προσφέροντας ασφάλεια και υπεροχή. Αυτό που μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας είναι η επιμονή μας στο άριστο αποτέλεσμα και η υποστήριξη του πελάτη ακόμα και μετά την τοποθέτηση. Αποστολή μας η μέγιστη ικανοποίηση σας!


Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards):

Βραβεία που απένειμε το εργοστάσιο της Comelit στην εταιρεία μας για τα εξαιρετικά αποτελέσματα πωλήσεων που επιτύχαμε. 


Διεθνείς πιστοποιήσεις και βραβεία προϊόντων της Comelit