Σύστημα πυρανίχνευσης της Comelit

Το σύστημα ανίχνευσης πυρκαγιάς της Comeit, σχεδιάστηκε για να ανιχνεύει και να ειδοποιεί αυτόματα για την ύπαρξη πυρκαγιάς σε άμεσο χρόνο, με σκοπό να διασφαλίσει την προστασία της ανθρώπινης ζωής και των περιουσιακών στοιχείων που υπάρχουν στο χώρο. Το σύστημα προσφέρει έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση συμβάντων, καθώς επίσης ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εκκένωσης με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

 Οι πιστοποιήσεις που ακολουθούν τα προϊόντα που προτείνει η Comelit, εγγυώνται όλα τα χαρακτηριστικά όπως η ποιότητα, η αξιοπιστία και αλλά, τα οποία, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη συνεχή μετεκπαίδευση όλου του δυναμικού της εταιρίας, εξασφαλίζουν ολοκληρωμένη προστασία σε οποιοδήποτε εξειδικευμένο έργο.

1.

Πυρκαγιά

2.

Ανιχνευτής καπνού και θερμότητας

3.

Αποστολή σήματος στον κεντρικό πίνακα ελέγχου

4.

Ενεργοποίηση ήχων έκτακτης ανάγκης

5.

Έγκαιρη ενεργοποίηση σχεδίου εκκένωσης

 

Η ασφάλεια της ζωής ήταν πάντα για τη Comelit ο σημαντικότερος δείκτης ποιότητας. Γι΄αυτό το λόγο διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων με σκοπό να προσαρμόζεται σε κάθε ειδική ανάγκη. Τα προϊόντα μας διαθέτουν τροφοδοτικά, αυτόματους ανιχνευτές καπνού και θερμότητας, συσκευές χειροκίνητου συναγερμού, συστήματα ακουστικής και οπτικής σηματοδότησης, αξεσουάρ συστήματος (όπως ηλεκτρομαγνητικές επαφές κλπ.) και μια σειρά ασύρματων συστημάτων για να προσαρμόζονται και σε εξωτερικούς ή εποχιακούς χώρους.

 

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Καλέστε μας τώρα και μάθετε περισσότερα για τα συστήματα πυρανίχνευσης της Comelit.

2109945560