Το Icona αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο της Comelit. Δεν είναι απλά μια θυροτηλεόραση, είναι μια έξυπνη θυροτηλεόραση. Με αυτό το μόνιτορ μπορείτε να βλέπετε ποιος σας χτυπάει το κουδούνι ακόμα κι όταν λείπετε από το σπίτι μέσω του κινητού, του pc ή του tablet σας (δικτυακή σύνδεση μέσω ίντερνετ), να χειριστείτε πλήθος αυτοματισμών (π.χ. να ανοίξετε τα φώτα της εισόδου) και να μιλήσετε με άλλα διαμερίσματα - ορόφους (ενδοεπικοινωνία). Όλα αυτά λειτουργούν σε συνδυασμό με ένα μινιμαλιστικό design από στρογγυλές γωνίες, ευαίσθητα πλήκτρα αφής (touch button), κατανοητικά ευδιάκριτα εικονίδια, άψογη εικόνα και ένα καθαρό ήχο επικοινωνίας.


 

Οθόνη

4.3`` 16:9 έγχρωμη οθόνη αφής

Ρυθμίσεις

Αντίθεση, φωτεινότητα, ένταση ήχου κλήσης (δυνατότητα προσαρμογής της μελωδίας)

Πλήκτρα

 Πλήκτρα αφής για το άνοιγμα της πόρτας, την αυτόκληση και πολλά ακόμα για πρόσθετες ρυθμίσεις αυτοματισμού (π.χ. ανοίξτε τα φώτα εισόδου)

Ακουστικό σχήμα

Κοίλο σχήμα με σατινέ φινίρισμα που ενισχύει την υψηλή ακουστική ποιότητα

Δευτερεύουσες λειτουργίες (swipe)

Σύρετε το δάχτυλό σας: τα εικονίδια εμφανίζονται στην κονσόλα ελέγχου με ένα απλό άγγιγμα.

Εκδόσεις / Επιλογές

Διατίθεται ως εντοιχιζόμενη ή επιτοίχια με ειδικό στήριγμα και με βάση γραφείου


 

Η θυροτηλεόραση Icona


Κωδικός προϊόντος: 6601W

Εγχρωμη θυροτηλεόραση ανοιχτής ακρόασης Comelit Icona. SBTOP Σύστημα.

Εντοιχιζόμενη (στο κουτί κωδ. 6117) ή επίτοιχη (με στήριγμα κωδ. 6620) έγχρωμη θυροτηλεόραση με 4,3 "οθόνη 16/9, Full-Duplex ανοιχτής ακρόασης ηχείο και πλήκτρα αφής. Επιτρέπει τη ρύθμιση του επιπέδου φωτεινότητας,αντίθεσης, ένταση ήχου και έντασης του ήχου κλήσης.Το Ringtones μπορεί να προσαρμοστεί επιλέγοντας μια από τις διάφορες μελωδίες που παρέχονται.Ως στάνταρ εξοπλισμό διαθέτει ένα κουμπί για άνοιγμα πόρτας, πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίηση ήχου με τις αντίστοιχες λυχνίες ένδειξης και επιπλέον 7 προγραμματιζόμενα πλήκτρα για αυτόκληση, υπηρεσία προστασίας της ιδιωτικής ζωής και άλλες προγραμματιζόμενες λειτουργίες. Η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε 2-καλώδια SimplebusTop έγχρωμα συστήματα. Διαστάσεις 142.5x147x23 χιλιοστά.

Τεχνικά χαρακτηριστικά θυροτηλεόρασης Icona

  • Duplex ανοιχτής ακρόασης θυροτηλεόραση με 4.3” 16/9 touch-screen έγχρωμη οθόνη
  • Διατίθεται με τεχνολογία ευαίσθητων πλήκτρων αφής (touch button) και φωτεινές ενδείξεις LED για να αναγνωρίζει ο ιδιοκτήτης την λειτουργία που είναι ενεργοποιημένη (πχ φωτεινή ένδειξη στην αθόρυβη λειτουργία) 
  • Τοποθέτηση στο τοίχο ή στο γραφείο με ειδική βάση
  • Τοποθέτηση με 2 καλώδια ανεξάρτητα από την υπάρχουσα καλωδίωση
  • Δυνατότητα ρύθμισης αντίθεσης, φωτεινότητας, αλλαγή ήχου κλήσης και ρύθμιση έντασης ή αθόρυβου.
  • Διαθέτει ελεύθερα πλήκτρα αυτοματισμού (π.χ άνοιγμα φώτων εισόδου), αυτόκληση (προβολή κάμερας εισόδου χωρίς να προκληθεί κλήση από τον επισκέπτη) και ενδοεπικοινωνία (επικοινωνία μεταξύ άλλων θυροτηλεοράσεων στο ίδιο σύστημα)
  • Διατίθεται σε λευκό χρώμα
  • Δυνατότητα δικτυακής σύνδεσης μέσω ίντερνετ (V.I.P. ασύρματο σύστημα)
  • Διαστάσεις: 142x145.5x12 mm

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Καλέστε μας τώρα και μάθετε περισσότερα για την θυροτηλεόραση icona.

2109945560
 
Θυροτηλεόραση Comelit Icona