Η θυροτηλεόραση Maxi αποτελεί την ιδανική λύση για τους λάτρεις των gadget. Μετά τη κατασκευή του Icona η Comelit δημιούργησε ένα παρόμοιο μοντέλο θυροτηλεόρασης σε μορφή tablet. Διατηρώντας μερικές από τις πιο σπουδαίες λειτουργίες του Icona (αυτοματισμός, ενδοεπικοινωνία, touch button και αυτόκληση) το νέο Maxi προσφέρει μια πραγματικά μεγάλη οθόνη με μέγεθος  7`` διατηρώντας τη ποιότητα της εικόνας και του ήχου επικοινωνίας στο υψηλότερο βάθρο.


 

Οθόνη

7`` 16:9   έγχρωμη οθόνη αφής

Ρυθμίσεις

Αντίθεση, φωτεινότητα και ένταση ήχου κλήσης

Πλήκτρα

 Πλήκτρα αφής για το άνοιγμα της πόρτας, την αυτόκληση και πολλά ακόμα για πρόσθετες ρυθμίσεις αυτοματισμού (π.χ. ανοίξτε τα φώτα εισόδου)

LED φωτισμός

Μπλε φωτιζόμενα LED

Δευτερεύουσες λειτουργίες (swipe)

Σύρετε το δάχτυλό σας: τα εικονίδια εμφανίζονται στην κονσόλα ελέγχου με ένα απλό άγγιγμα.

Εκδόσεις / Επιλογές

Διατίθεται ως εντοιχιζόμενη ή επιτοίχια με ειδικό στήριγμα και με βάση γραφείου


 

Η θυροτηλεόραση Maxi


 

Κωδικός προϊόντος: 6801W

 
 ΕΓΧΡΩΜΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ MAXI. SBTOP ΣΥΣΤΗΜΑ
Εντοιχιζόμενη (στο κουτί κωδ. 6817) ή επίτοιχη (με στήριγμα κωδ. 6820) έγχρωμη θυροτηλεόραση με 7 "οθόνη 16/9, Full-Duplex ανοιχτής ακρόασης ηχείο και πλήκτρα αφής. Επιτρέπει τη ρύθμιση του επιπέδου φωτεινότητας,αντίθεσης, ένταση ήχου και έντασης του ήχου κλήσης.Το Ringtones μπορεί να προσαρμοστεί επιλέγοντας μια από τις διάφορες μελωδίες που παρέχονται.Ως στάνταρ εξοπλισμό διαθέτει ένα κουμπί για άνοιγμα πόρτας, πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίηση ήχου με τις αντίστοιχες λυχνίες ένδειξης και επιπλέον 7 προγραμματιζόμενα πλήκτρα για αυτόκληση, υπηρεσία προστασίας της ιδιωτικής ζωής και άλλες προγραμματιζόμενες λειτουργίες. Η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε 2-καλώδια SimplebusTop έγχρωμα συστήματα. Διαστάσεις 223x124x25 χιλιοστά.
 

Τεχνικά χαρακτηριστικά θυροτηλεόρασης Maxi

 

  • Duplex ανοιχτής ακρόασης θυροτηλεόραση με 7” 16/9 touch-screen έγχρωμη οθόνη
  • Διατίθεται με τεχνολογία ευαίσθητων πλήκτρων αφής (touch button) και φωτεινές ενδείξεις LED για να αναγνωρίζει ο ιδιοκτήτης την λειτουργία που είναι ενεργοποιημένη (πχ φωτεινή ένδειξη στην αθόρυβη λειτουργία) 
  • Τοποθέτηση στο τοίχο ή στο γραφείο με ειδική βάση
  • Τοποθέτηση με 2 καλώδια ανεξάρτητα από την υπάρχουσα καλωδίωση
  • Δυνατότητα ρύθμισης αντίθεσης, φωτεινότητας, αλλαγή ήχου κλήσης και ρύθμιση έντασης ή αθόρυβου.
  • Διαθέτει ελεύθερα πλήκτρα αυτοματισμού (π.χ άνοιγμα φώτων εισόδου), αυτόκληση (προβολή κάμερας εισόδου χωρίς να προκληθεί κλήση από τον επισκέπτη) και ενδοεπικοινωνία (επικοινωνία μεταξύ άλλων θυροτηλεοράσεων στο ίδιο σύστημα)
  • Διατίθεται σε λευκό χρώμα
  • Διαστάσεις: 223x124x25 mm 

 

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Καλέστε μας τώρα και μάθετε περισσότερα για την θυροτηλεόραση maxi.

2109945560
Θυροτηλεόραση Comelit Maxi