Η Comelit θέλοντας να ικανοποιεί τους πελάτες της στο έπακρον δημιούργησε τη νέα θυροτηλεόραση Mini Hf με Wi-fi. Η νέα αυτή έκδοση του γνωστού Mini Hf σε Mini Hf wifi έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει όλες τις λειτουργίες της θυροτηλεόρασης στο κινητό ή στο tablet σας. Η συσκευή τοποθετείτε στο ήδη υπάρχον σύστημα 2 καλωδίων της Comelit χωρίς να επηρεαστούν οι υπόλοιπες συσκευές ή η καλωδίωση και συνδέεται μέσω router. Εν ολίγης ο χρήστης με τη τοποθέτηση του Mini Hf Wifi μπορεί να έχει όλες τις λειτουργίες του συστήματος του μέσω της παραδοσιακής οθόνης θυροτηλεόρασης αλλά και μέσω των Smartphone συσκευών του.

Παρακολουθήστε το βίντεο και μάθετε πόσο εύκολα ρυθμίζετε το Comelit App


Οθόνη

4.3`` 16:9 έγχρωμη οθόνη

Ρυθμίσεις

Αντίθεση, φωτεινότητα και ένταση ήχου κλήσης (δυνατότητα προσαρμογής της μελωδίας)

Πλήκτρα

4 πλήκτρα αφής για το άνοιγμα της πόρτας, την αυτόκληση, την προβολής αναπάντητων κλήσεων (βίντεο)  και έξτρα αυτοματισμών (π.χ ανοίξτε τα φώτα της εισόδου κλπ ή τη παρακολούθηση έξτρα καμερών).

Εκδόσεις / Επιλογές

Διατίθεται και με βάση γραφείου


 

Η θυροτηλεόραση Mini Hf Wifi


 

Κωδικός προϊόντος: 6741W

 

HANDS-FREE (ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ) MINI ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ WIFI. ΛΕΥΚΗ. SBTOP ΣΥΣΤΗΜΑ
Έγχρωμη επίτοιχη οθόνη 4,3 " αναλογίας 16/9 ανοιχτής ακρόασης. Διαθέτει έλεγχο φωτεινότητας, αντίθεσης και έντασης ήχου κλήσης. Εξοπλισμένη με 4 πλήκτρα soft-touch για άνοιγμα πόρτας, αυτόκλησης, λειτουργία σίγασης κλήσης, και ένδειξη κατάστασης πόρτας με LED. Επίσης διαθέτει 1 επιπλέον πλήκτρο για την παρακολούθηση των βίντεο από τις αναπάντητες κλήσεις των επισκεπτών του χώρου. Η σύνδεση της συσκευής στις smart συσκευές γίνεται με απλά βήματα και τοποθετείτε σε σύστημα SBTOP. Art: 6741W. Η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε 2-καλώδια SimplebusTop έγχρωμο σύστημα. Διαστάσεις 175x160x22 mm.
 

Τεχνικά χαρακτηριστικά θυροτηλεόρασης Mini HF WIFI

  • Duplex ανοιχτής ακρόασης θυροτηλεόραση με 16:9 4.3” έγχρωμη οθόνη
  • Τοποθέτηση στο τοίχο ή στο γραφείο με ειδική βάση
  • Τοποθέτηση με 2 καλώδια ανεξάρτητα από την υπάρχουσα καλωδίωση
  • Δυνατότητα ρύθμισης αντίθεσης, φωτεινότητας, αλλαγή ήχου κλήσης και ρύθμιση έντασης ή αθόρυβου.
  • Διαθέτει ελεύθερα πλήκτρα αυτοματισμού (π.χ άνοιγμα φώτων εισόδου), αυτόκληση (προβολή κάμερας εισόδου χωρίς να προκληθεί κλήση από τον επισκέπτη) και ενδοεπικοινωνία (επικοινωνία μεταξύ άλλων θυροτηλεοράσεων στο ίδιο σύστημα)
  • P2P Technology – Δεν χρειάζεται προγραμματισμό στο router
  • Ευκολία σύνδεσης της θυροτηλεόρασης με το Smartphone πολύ εύκολα
  • Διατίθεται σε λευκό χρώμα
  • Διατίθεται με τεχνολογία ευαίσθητων πλήκτρων αφής (touch button) και φωτεινές ενδείξεις LED για να αναγνωρίζει ο ιδιοκτήτης την λειτουργία που είναι ενεργοποιημένη (πχ φωτεινή ένδειξη στην αθόρυβη λειτουργία) 
  • Διαστάσεις: 115x160x22 mm
 

 Παρακολουθήστε το βίντεο και μάθετε πόσο εύκολα ρυθμίζετε το Comelit App

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Καλέστε μας τώρα και μάθετε περισσότερα για την θυροτηλεόραση mini ανοικτής ακρόασης.

2109945560
Θυροτηλεόραση Comelit Mini HF Wifi