Η κλασική ομορφιά συναντά την τεχνολογία. Η θυροτηλεόραση Mini με ακουστικό σχεδιαστικέ με στόχο να διατηρήσει την παραδοσιακή εμφάνιση της θυροτηλεόρασης με μινιμαλιστικό τρόπο. Ταυτόχρονα η comelit επέλεξε να την εμπλουτίσει με τη πιο σύγχρονη τεχνολογία της αγοράς. Τα ευαίσθητα πλήκτρα αφής (touch button), η μινιμαλιστική εικόνα της και το πλήθος δυνατοτήτων της την κατατάσσουν ως το νέο best seller του 2015-2016. Αυτή η θυροτηλεόραση πέρα από την άψογη εικόνα και το καθαρό ήχο ομιλίας της προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να μιλούν μεταξύ των διαμερισμάτων τους (ενδοεπικοινωνία) και να χειρίζονται ένα συγκεκριμένο όριο αυτοματισμών του σπιτιού τους (π.χ. ανοίξτε τα φώτα της εισόδου) με το "άγγιγμα" ενός κουμπιού.


 

Οθόνη

4.3`` 16:9 έγχρωμη οθόνη

Ρυθμίσεις

Αντίθεση, φωτεινότητα και ένταση ήχου κλήσης (δυνατότητα προσαρμογής της μελωδίας).

Πλήκτρα

4 πλήκτρα αφής για το άνοιγμα της πόρτας, την αυτόκληση και 2 ακόμα για πρόσθετες ρυθμίσεις (π.χ ανοίξτε τα φώτα της εισόδου και τη γκαραζόπορτα).

Εκδόσεις / Επιλογές

Διατίθεται σε elegand έκδοση (με μαύρο χρώμα) και με βάση γραφείου


 

Η θυροτηλεόραση Mini με ακουστικό


 

Κωδικός προϊόντος: 6721W

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ MINI ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ. ΛΕΥΚΗ. SBTOP ΣΥΣΤΗΜΑ
Έγχρωμη επίτοιχη οθόνη 4,3 " αναλογίας 16/9 με ακουστικό. Διαθέτει έλεγχο φωτεινότητας, αντίθεσης και έντασης ήχου κλήσης. Εξοπλισμένη με 4 πλήκτρα soft-touch για άνοιγμα πόρτας, αυτόκλησης, λειτουργία σίγασης κλήσης, και ένδειξη κατάστασης πόρτας με LED. Art: 6733W. Η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε 2-καλώδια SimplebusTop έγχρωμο σύστημα. Διαστάσεις 175x160x22 mm.
 

 Τεχνικά χαρακτηριστικά θυροτηλεόρασης Mini με ακουστικό

  • Θυροτηλεόραση με ακουστικό και 4.3” 16/9 ασπρόμαυρη ή έγχρωμη οθόνη
  • Διατίθεται με τεχνολογία ευαίσθητων πλήκτρων αφής (touch button) και φωτεινές ενδείξεις LED για να αναγνωρίζει ο ιδιοκτήτης την λειτουργία που είναι ενεργοποιημένη (πχ φωτεινή ένδειξη στην αθόρυβη λειτουργία) 
  • Τοποθέτηση στο τοίχο ή στο γραφείο με ειδική βάση
  • Τοποθέτηση με 2 καλώδια ανεξάρτητα από την υπάρχουσα καλωδίωση
  • Δυνατότητα ρύθμισης αντίθεσης, φωτεινότητας, αλλαγή ήχου κλήσης και ρύθμιση έντασης ή αθόρυβου.
  • Διαθέτει ελεύθερα πλήκτρα αυτοματισμού (π.χ άνοιγμα φώτων εισόδου), αυτόκληση (προβολή κάμερας εισόδου χωρίς να προκληθεί κλήση από τον επισκέπτη) και ενδοεπικοινωνία (επικοινωνία μεταξύ άλλων θυροτηλεοράσεων στο ίδιο σύστημα)
  • Διατίθεται σε λευκό ή μαύρο χρώμα
  • Διαστάσεις: 175x160x22 mm

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Καλέστε μας τώρα και μάθετε περισσότερα για την θυροτηλεόραση mini με ακουστικό.

2109945560
 
Θυροτηλεόραση Comelit Mini