Το θυροτηλέφωνο Style της Comelit σχεδιάστηκε πάνω στη πλατφόρμα του παραδοσιακού θυροτηλεφώνου με ακουστικό. Διατηρώντας τη παράδοση λοιπόν, η Comelit δημιούργησε δυο εκδόσεις: το θυροτηλέφωνο Style basic και το θυροτηλέφωνο Style elegand. H basic έκδοση διαθέτει τις βασικές λειτουργίες (άνοιγμα πόρτας και ομιλία) ενώ η elegand έκδοση διαθέτει ακόμα μερικά έξτρα πλήκτρα αυτοματισμού (π.χ άνοιγμα των φώτων στην είσοδο). Το πλεονέκτημα του είναι η συμβατότητα με όλα τα είδη καλωδιώσεων.  


 

Πλήκτρα

Ένα για άνοιγμα της πόρτας και κάποια έξτρα για άλλες λειτουργίες (π.χ ενδοεπικοινωνία) 

Επιλογές και εκδόσεις

Διατίθεται ως επίτοιχο ή με βάση γραφείο


 

Το Θυροτηλέφωνο Style


 

Κωδικός προϊόντος: 2608

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ STYLE ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ
Θυροτηλέφωνο style με ακουστικό. Ιδανικό σε αντικαταστάσεις θυροτηλεφώνων και επισκευές. Κουμπί ομιλίας, ρύθμιση έντασης ήχου κλήσης και λειτουργία σίγασης. Διαθέτει ένα κουμπί ανοίγματος πόρτας και ένα επιπλέον κουμπί για πρόσθετες λειτουργίες. Ελέγχο έντασης μεγαφώνου και μικροφώνου για να καλυφθούν όλες τις πιθανές ανάγκες. Συμπληρωματικά κουμπιά ή LEDs δεν μπορούν να προστεθούν σε αυτό το μοντέλο. Διαστάσεις: 95x215x58 mm.
 
Τεχνικά χαρακτηριστικά θυροτηλεφώνου comelit Style
 
  • Διατίθεται με ακουστικό σε όλα τα χρώματα
  • Η βασική του έκδοση διαθέτει 2 πλήκτρα, ένα για άνοιγμα την πόρτας και ένα για άλλες λειτουργίες
  • Η elegand έκδοση διαθέτει ελεύθερα πλήκτρα αυτοματισμού (π.χ άνοιγμα φώτων εισόδου) και ενδοεπικοινωνία (επικοινωνία μεταξύ άλλων θυροτηλεοράσεων ή θυροτηλεφώνων στο ίδιο σύστημα)
  • Διαθέτει κουμπί ομιλίας, ρύθμιση έντασης ήχου κλήσης και λειτουργία σίγασης καθώς και κουμπία ελέγχου έντασης μεγαφώνου και μικροφώνου
  • Δυνατότητα προσθήκης βάσης γραφείου με ειδική πλάτη στήριξης
  • Τοποθετείτε σε κάθε είδος καλωδίωσης 
  • Διαστάσεις: 95x215x58 mm

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Καλέστε μας τώρα και μάθετε περισσότερα για το θυροτηλέφωνο Style.

2109945560
 
 
 
 
Θυροτηλέφωνο Comelit Style